Home / archiefcentraal / verbouwing oude pastorie dalfsen van start

verbouwing oude pastorie dalfsen van start

Onder grote belangstelling werd vrijdagmiddag 9 december de eerste officiële handeling voor de verbouwwerkzaamheden van het hospice in Dalfsen verricht: het onthullen van het bouwbord. Vrijdagmiddag en zaterdag konden belangstellenden nog eenmaal de pastorie in oude staat bekijken en informatie krijgen over hospice ’t Huis de Pastorie, dat vermoedelijk komend voorjaar wordt geopend. Het hospice ’t Huis de Pastorie is de tweede vestiging van de stichting Hospice Groep VechtZathe en bedoeld als laatste ‘thuis’ voor mensen uit Dalfsen en Ommen die ongeneeslijk ziek zijn, en een levensverwachting hebben van minder dan drie maanden. Als mensen om welke reden dan ook, de laatste maanden van hun leven niet meer in hun eigen huis verzorgd kunnen worden, dan kunnen zij in aanmerking komen voor één van de twee gastenkamers in het hospice.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.