vakantieverblijf de pallegarste blijft sponsor

Al sinds mensenheugnis is vakantieverblijf ‘De Pallegarste’ jeugd-hoofdsponsor van voetbalvereniging Mariënberg. Onlangs bood Marcel Schuldink, eigenaar van de camping aan de rand van Mariënberg, al nieuwe jassen aan het jeugdkader aan maar door de drukke zomerse omstandigheden was de officiële overhandiging naar een later tijdstip verplaatst.

Nu de meeste campinggasten elders aan het overwinteren zijn kwam Marcel zaterdag samen met zijn zoontje Mick naar het Westerpark waar alsnog één en ander plaats kon vinden.

Het is inmiddels niet meer op een hand te tellen; het aantal keren dat ‘de Pallegarste’ nieuwe warme coachjassen aanbood. Maar de familie Schuldink doet het altijd nog met veel plezier bleek ook weer afgelopen zaterdag. Namens de sponsorcommissie bedankte Wolter Marcel Schuldink voor de sponsoring en overhandigde hem een bosje bloemen voor zijn vrouw Marinke.

Natuurlijk ging het hele gezelschap vervolgens, zonder de leiders/trainers van de pupillen die namelijk in de diverse sporthallen met de kleinste jeugd op pad waren, op de gevoelige plaat van onze huisfotograaf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.