Home / archiefcentraal / uitslagen hippisch nieuwleusen

uitslagen hippisch nieuwleusen

Bryan de Vries heeft met zijn pony Pompidou vorig weekend in Kampen meegestreden om de zilveren ui, waarbij hij een derde plek heeft behaald in de klasse Z/D springen. In Hardenberg kwam Bryan met Pompidou op de tweede plaats in dezelfde klasse. Kaylee Wennemars behaalde in Hardenberg met Ringo Star de derde plek in de klasse L/C springen. Naomy Journee won met haar pony Amanda in Wezep de tweede prijs in de klasse B/B dressuur met 204 punten.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.