twee dagen kerstboogie bij de troubadour

Eerste en tweede kerstdag staan in het teken van de jaren 70-80-90 bij Grand Café De Troubadour. Beide avonden worden de beste hits uit die jaren gedraaid, waarbij de Troubadour volledig in kerst is aangekleed wordt.

In Grand Café de Troubadour staat gezellig uitgaan centraal. De beste dj’s maken er elke vrijdag en zaterdag en nu ook met de kerstdagen een groot feest van. Met een ruime dansvloer, een gezellig terras in de serre aan het water en de beste muziek is er voor elk wat wils.

Kerstboogie

Op eerste kerstdag draait dj Chris de grootste (kerst)hits uit de vervlogen jaren. Natuurlijk afgewisseld met de beste hits van nu. De Troubadour is omgetoverd in een sfeervol swingend kerstboogie-danscafé. Een sprankelende aankleding en de beste drankjes maken je eerste kerstdag tot een waar boogiefeest. Vanaf 21.00 uur is iedereen welkom.

Tweede kerstdag draait dj Jos vervolgens de beste (kerst)hits uit de afgelopen jaren, afgewisseld met de hits van nu. Ook tweede kerstdag is de Troubadour volledig in de kerstboogie style, met een sprankelende aankleding en de beste drankjes. Vanaf 21.00 uur is iedereen welkom om de kerst swingend af te sluiten!

Kijk voor meer informatie op www.de-troubadour.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.