ttv effect schrijft geschiedenis

De wedstrijd ging gelijk op en het niveau van de wedstrijden was hoog, zodoende was er vaak een luid applaus te horen van de supporters. Er waren vijf wedstrijden nodig om de drie punten te behalen en de wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijk spel. Het team dat bestaat uit vier spelers, Rob Bertholee, Gert Machiels, Paul Rouhof en Henk Kuiper, werd precies een jaar geleden kampioen in de tweede klasse en gaat nu een jaar later in de tweede divisie oost spelen. Voor het eerst in de geschiedenis van de club wordt er op dit niveau gespeeld en het mag dan ook een unieke prestatie genoemd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.