Home / archiefcentraal / spijkerschrift verstopt addertje

spijkerschrift verstopt addertje

zonder internetverbinding. Zolang alles werkt heb ik geen problemen met het bedrijf. Maar ik herinner me nog vele ergernissen en frustraties van vorige defecten.

Via via kom ik, de andere dag, achter het nummer van mijn kabelexploitant. Ik loop het telefoonmenu door en wacht gespannen af. Na enkele seconden krijg ik een medewerker aan de lijn. Dat gaat wel erg snel. Helaas, ik zit bij de verkeerde afdeling. “Het probleem ligt niet bij de modem, maar bij het inkomende signaal van de tv,” verklaart de telefoniste. “Ik kan u niet doorschakelen, maar wel de menu-opties geven.” En weer heb ik binnen enkele seconden een medewerker aan de lijn, die het verhaal van zijn collega bevestigd. Zitten ze naast elkaar misschien?

“Tja, daar zal een monteur voor moeten komen, even de planning bekijken, ik zet u even in de wacht.” Zie je wel. Daar heb je het addertje. Drie tellen later. “Mevrouw? De monteur kan vanmiddag komen, schikt u dat?” “Uh.. ja, is goed,” stotter ik. Tussen twaalf en zes kan ik de monteur verwachten. Opgewekt vertrek ik naar mijn wekelijkse kleisessie.

Wanneer ik met de vingers in de klei zit gaat mijn mobiel. Onhandig pak ik deze op en laat hem van schrik bijna vallen als blijkt dat ik de monteur aan de lijn heb. “Hallo, Ik sta voor uw huis. Bent u thuis?” Die Ziggo is me vandaag te rap af. Ik vertel hem dat de afspraak na twaalf uur staat en hij belooft me op een ander tijdstip terug te komen.

Later die middag vraagt de monteur zich hardop af hoe het mogelijk is dat er geen eerdere storingen hebben plaats gevonden, na een blik in de meterkast te hebben geworpen. Ik doe maar alsof ik niets gehoord heb. Niet alles is perfect. Na vijftien minuten is de klus geklaard en ben ik weer bereikbaar voor de hele wereld. En toch blijf ik me af vragen waar dat addertje is.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.