Home / archiefcentraal / snertloop bij sv nieuwleusen

snertloop bij sv nieuwleusen

De Supportersvereniging van S.V. Nieuwleusen houdt in samenwerking met Bos Bedden Loopgroep AG ’85 een Snertloop op zaterdag 7 januari aanstaande in Nieuwleusen. Deze prestatieloop voor jong en oud staat open voor iedereen. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden vijf kilometer en tien kilometer. Voor de jeugd tot en met twaalf jaar zijn er kortere afstanden en is de deelname gratis.

De start op sportpark Het Klaverblad in Nieuwleusen is om 14.00 uur. Inschrijven kan vanaf 13.15 uur, tot tien minuten voor de start. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering en voor de winnaars zijn prijzen beschikbaar gesteld. Tevens is er voor wandelaars een prachtige route uitgezet van ongeveer tien kilometer. Zij kunnen starten om 13.00 uur. Na afloop is er voor iedereen een kop heerlijke snert!

De opbrengst van de Snertloop komt ten goede aan het nog te realiseren pannaveld van S.V. Nieuwleusen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.