Home / archiefcentraal / slagwerkensemble sdg ommen

slagwerkensemble sdg ommen

Het slagwerkensemble van SDG Ommen is tijdens de Kerstmarkt te horen in de Hervormde Kerk en trakteert haar toehoorders op een verrassend en afwisselend kerstrepertoire.

Het jeugdige ensemble laat alle mogelijkheden zien en horen van hedendaags slagwerk. Naast het slagwerkensemble heeft SDG een fanfare-orkest. Van de bijna 130 leden is 60 procent jonger dan 25 jaar. De jongste leden maken meteen vanaf het begin op een leuke manier muziek in een van de 5 jeugdensembles van de vereniging. De A-ensembles spelen op het hoogste niveau die in Nederland voor deze muziek bestaat. SDG is een vereniging voor jong en oud waar gezelligheid en muzikaliteit hand in hand gaan. Op www.sdgommen.nl staat alle informatie over de komende optredens. SDG kan zelfs voor een ieder een persoonlijk optreden verzorgen, bijvoorbeeld tijdens bedrijfspresentaties. Voor meer informatie kan men bellen met Matthijs Steen, tel. (0529) 850536, e-mail: info@sdgommen.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.