Home / archiefcentraal / schenking doomijn aan lindehoeve

schenking doomijn aan lindehoeve

Op donderdag 8 december heeft Doomijn een waardecheque van 2500 euro aan Natuurboerderij Lindehoeve in Dalfsen overhandigd. Doomijn hecht veel waarde aan een goede leefomgeving voor kinderen. Vanuit deze visie hebben de kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en de peuterspeelzalen van Doomijn een belangrijke rol in de wijk.

Binnen Travers, de organisatie waar Doomijn deel van uitmaakt, is een fonds dat goede doelen en initiatieven stimuleert in regio Zwolle. In overleg met Doomijn is besloten vanuit dit fonds de 2500 euro aan de natuurboerderij te schenken. Hiermee wil de organisatie bijdragen aan een leefbare omgeving voor kinderen in de gemeente Dalfsen waar drie Doomijn locaties gevestigd zijn.

Het idee voor de boerderij is ontstaan vanuit de samenleving van Dalfsen. Het gebouw en de omliggende weilanden, tuin en vijver staan op een prachtige locatie op de hoek van de Koesteeg / Haersoltheweg. “De natuurboerderij moet sinds de start uit eigen middelen het voortbestaan veilig stellen. Daarbij is elke vorm van hulp, zoals van Doomijn, welkom. De donatie van Doomijn wordt gebruikt om een nieuwe Bijenstal aan te schaffen voor de Natuurboerderij”, aldus de heer Visser, voorzitter van Stichting Natuurboerderij. Elke middag is de natuurboerderij open en op verschillende dagen in het jaar worden er leuke evenementen georganiseerd.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.