Home / archiefcentraal / rondom licht

rondom licht

Op de Bijzondere begraafplaats aan de Nieuwstraat in Lemelerveld wordt op 29 december om 19.00 uur door uitvaartverzorger Hendrie Arnold een herdenkingsbijeenkomst gehouden voor iedereen die dit jaar een dierbare heeft verloren. Er worden tijdens de bijeenkomst gedenklichtjes ontstoken en jongerenkoor Voices uit Lemelerveld verleent muzikale medewerking. Na de bijeenkomst is er gelegenheid het lichtje op een graf of bij een urn te plaatsen of mee te nemen naar een eigen gedenkplek. Wie de naam van een dierbare wil laten uitspreken kan dit voor 22 december doorgeven aan uitvaartverzorging Hendrie Arnold, Tel. (0572) 37 25 45 of (06) 206 327 21 E-mailen kan ook info@uitvaartverzorging-hendriearnold.nl – hendriearnold@hotmail.com

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.