pvda eist openheid over de drieslag

De gemeenteraadsfractie van de Partij van de Arbeid wil dat de onderste steen bovenkomt in het onderzoek naar de financiële missers bij het bouwproject De Drieslag. Volgens Gerrit de Jonge, fractielid van de gemeente Ommen heeft het onderzoek aangetoond dat er veel fout is gegaan bij dit project maar is het niet voldoende als alleen de zittende wethouder mevrouw Lagas hiervoor in het openbaar verantwoording af hoeft te leggen.

De Jonge: “Dit project is begonnen in 2001, ik vind het van het grootste belang dat alle bestuurders hierbij betrokken, van alle politieke partijen hiervoor in het openbaar verantwoording afleggen.” De Pvda fractie zal daarvoor op 15 december bij de behandeling in de raadsvergadering voorstellen om de onderzoekscommissie verder te laten gaan met openbare verhoren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gemeentewet artikel 155c. De inwoners van Ommen hebben recht om te weten wat er gebeurd is, zo stelt De Jonge.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.