Home / archiefcentraal / prijswinnaar actie stegeman juwelier en optiek

prijswinnaar actie stegeman juwelier en optiek

Frank van Dooremolen (20) is winnaar van de horloge-actie op 7 december van Stegeman Juwelier & Optiek te Dalfsen. Hij heeft een stijlvol horloge van het merk TW Steel in ontvangst mogen nemen.

Frank studeert toegepaste psychologie in Groningen, maar is in de weekenden altijd thuis bij zijn ouders in Hoonhorst. Tijdens de Moonlightshopping van Ondernemend Dalfsen liep hij samen met zijn broer langs de tentoongestelde BMW van het horlogemerk TW Steel. Na het bezichtigen van deze BMW besloot Frank samen met zijn broer de vragen over het horlogemerk in te vullen. Frank draagt zelf ook al een mooi horloge: ‘Dit horloge heb ik van mijn ouders gekregen en komt ook uit deze winkel; we zijn hier al jaren vaste klant. Ik was enorm verrast dat ik bij mijn thuiskomst uit Groningen gebeld werd door Martijn van Stegeman Juwelier & Optiek, dat ik het TW Steel horloge had gewonnen.’ Ondertussen kijkt hij bewonderend naar zijn fraaie aanwinst. ‘Een horloge met uitstraling, misschien mag mijn broer het af en toe lenen, maar het is een item om zuinig op te zijn,’ lacht Frank.

TW Steel is een toonaangevend horlogemerk, dat vanaf heden te koop is bij Stegeman in Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.