pietendoedag geslaagd

Alle pietjes kregen in de huifkarrit een verhaal te horen over een kind dat net als zij hulppiet wil worden. Daarna legden ze met pakjes in de hand een pietenparcours af in de binnenbak van de manege. De zelf gebakken pepernoten gingen mee naar huis in een door hun zelf versierd zakje.

Na deze activiteiten was er een Pietendisco, waar de kinderen een dansje konden leren en natuurlijk kwam Sinterklaas kijken. De kinderen kregen van hem een heus pietendiploma uitgereikt en een aantal van hen werden persoonlijk bij hem geroepen. Na deze geslaagde middag kregen de kinderen ook allemaal nog een cadeautje gesponsord door de Intertoys mee naar huis.

Er was duidelijk te zien dat de 60 kinderen het naar hun zin hadden. Op de vraag: volgend jaar weer, werd volmondig ja geroepen. De dag werd georganiseerd door SOONER Events en manege Laarbrug. Mede mogelijk gemaakt door hoofd sponsor Intertoys, Albert Heijn en Super de Boer, en de lokale krant, allen uit Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.