Home / archiefcentraal / papier hier

papier hier

In verband met de feestdagen komen de leden van de Ommer muziekverenigingen de Bazuin, Crescendo, en Soli Deo Gloria op woensdagmiddag 28 december vanaf 12.30 uur het oude papier ophalen in de wijken Alteveer, de Dante, Laarakkers, Centrum, over de brug tot aan het spoor, Zeeheldenbuurt, Hardenbergerweg en de Ommeresstraat. De organisatie verzoekt de straatbewoners het oude papier goed gebundeld vanaf 12.00 uur aan de straat te zetten.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.