Home / archiefcentraal / ozc en nieuwleusen met goed gevoel naar kerst

ozc en nieuwleusen met goed gevoel naar kerst

Na een moeizaam begin heeft Nieuwleusen toch een beetje zijn draai gevonden in de derde klasse. Zaterdag werd er met ruim verschil van Drienerlo gewonnen. Bij rust was het al 0-3 en na rust kon Rick Jansen nog nummer vier maken.

Het verschil met nummer laatst Drienerlo is al zes punten, dus de mannen van Hans Roeland kunnen met een gerust gevoel richting kerst. OZC won ook eindelijk weer eens. Nu had de ploeg van Jeroen Booijink een keer wat geluk mee, want Oranje Nassau moest al na 25 minuten spelen met 10 man verder na een rode kaart van Klaas Nieuwenhuis. Binnen zes minuten hadden de kanaries de score na 3-0 getild via Floris Buitenhuis en de gebroeders Sander en Ruben Biemans.

Na rust gebeurde er weinig meer zodat ook OZC wat naar boven kan kijken. ASC’62 moest tegen nummer laatst De Esch dat alles uit de kast haalde om de zege te grijpen. Dat deden de mannen dan ook want binnen 10 minuten keek ASC’62 al tegen een achterstand aan. Wat ze ook probeerden de bal wilde er niet in en als het dan aan de ene kant niet wil gebeurt het andersom wel. Marco Laarman was zo ongelukkig om zo’n negen minuten voor tijd zijn eigen doelman te passeren, 0-2 einde wedstrijd.

Onderin is het nu erg spannend. Drienerlo 9 , De Esch 11, OZC 13, ASC’62 14 en Nieuwleusen 15. In de derde klasse scoorde Rolf Hofsink wel zijn dertiende treffer maar het mocht niet baten voor de zege. Twee maal Thomas Wieringa zorgde ervoor dat CSV’28 met 2-1 won. Lemele kwam niet in actie omdat het veld van Edon werd afgekeurd. De spelers kunnen nu genieten van de winterstop, maar misschien dat volgend weekend nog wat inhaalwedstrijden plaatsvinden.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.