overijssel plaatst wildwaarschuwingen

Drie locaties in Overijssel springen er uit, hier doen zich substantieel meer ongevallen voor en is er ook sprake van overstekend groot wild. De provincie Overijssel gaat hier elektronische wildwaarschuwing plaatsen om het menselijk en dierlijk leed en de daarmee gepaard gaande kosten drastisch te verminderen. Het eerste wildwaarschuwingssysteem is nu klaar en wordt door gedeputeerde Gerrit Jan Kok geopend. Het wildwaarschuwingssysteem is een onderdeel van een groot pakket maatregelen dat de provincie Overijssel uitvoert om de veiligheid op haar wegen snel en effectief te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.