Home / archiefcentraal / ovc21 herbstmeister

ovc21 herbstmeister

De zware wedstrijd die OVC’21 verwachtte kwam helemaal niet uit. Nadat thuis met 1-2 was verloren van Holten, had hetzelfde Holten thuis helemaal niks te vertellen tegen een ontketend OVC’21. Bram Hoving vond het een dik verdiende overwinning voor de Ommenaren. Koen Daman zorgde voor rust door twee goals al voor een 0-2 ruststand. Na rust maakten Stefan Herbrink, Johan Kosters en nogmaals Koen Daman de vijf vol. Michael Dikken die zijn kontrakt voor een jaar verlende kan met een gerust hart de winterstop in. Alleen USV kan nog een beetje in het spoor van OVC’21 blijven, de rest staat al op een grote achterstand. ,, Nog 8 wedstrijden winnen en de titel is voor ons”, aldus Bram Hoving. In dezelde klasse won USV met 4-1 van het puntloze Ulu Spor, terwijl Dalfsen na een 2-0 voorsprong de zege nog weg gaf tegen Wespe 2-2. Hoonhorst en Mariënheem deelden de punten 1-1. OVC’21 heeft 28 punten, USV 26 en Dalfsen, Broekland en Holten volgen met 20 punten.Met nog 8 wedstrijden voor de boeg lijkt het te gaan tussen OVC’21 en USV.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.