Home / archiefcentraal / opbrengst collecte multiple sclerose

opbrengst collecte multiple sclerose

Tijdens de collecteweek van het Nationaal MS Fonds is het bedrag van 4332 euro in Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld en Nieuwleusen opgehaald. Meer dan 16.000 mensen in Nederland hebben MS. Met de opbrengst van de collecte kan het Nationaal MS Fonds mensen met MS stimuleren in beweging te blijven op zowel mentaal als fysiek vlak. Omdat de ziekte MS zo onvoorspelbaar is, is het belangrijk om mensen met MS via goede voorlichting en trainingen handvatten aan te reiken die nodig zijn om het maximale te halen uit een leven met MS.

Het fonds bedankt alle gevers en collectanten, die ook dit jaar door weer en wind op pad zijn gegaan, hartelijk voor hun bijdrage. Heb je de collectant gemist, dan kun je een bijdrage overmaken op giro 5057 te Maassluis. Wil je volgend jaar als collectant aan de slag? Neem contact op met het Nationaal MS Fonds, 010-5919839 of kijk op www.nationaalmsfonds.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.