Home / archiefcentraal / op zoek naar nummer 16 30 of 300

op zoek naar nummer 16 30 of 300

De eerste ruilbeurs van de voetbalplaatjesactie van Albert Heijn in Ommen was een groot succes. Met rode blossen op de wangen, koekblikken vol plaatjes en complete computeruitdraaien bij de hand, werd er koortsachtig gezocht naar de ontbrekende plaatjes van de lokale voetbalhelden. Dat nog lang niet iedereen zijn boek vol had, werd wel duidelijk op de ruilbeurs in de OZC-kantine. “Mag ik nummer twaalf, dan krijg jij driehonderd van mij.” Of, “pak maar wat je nodig hebt ik ben toch bijna klaar”, waren veelgehoorde vragen. De actie duurt nog enkele weken.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.