Home / archiefcentraal / ommen staat op tegen kanker

ommen staat op tegen kanker

Voor de eerste keer een SamenLoop voor Hoop van de KWF Kankerbestrijding plaatsvinden op 16 en 17 juni 2012 in Ommen. Deze Vechtdalbrede SamenLoop wordt gehouden op de Atletiekbaan van ACO ELDEREN op sportpark Westbroek. Tijdens dit 24-uurs wandelevenement zullen de (ex)-kankerpatiënten (survivors) met hun naasten centraal staan. Daarnaast doen er teams mee van gemiddeld 15 personen die gedurende deze 24 uur een speciaal uitgezet parcours wandelen. Veel amusement en een indrukwekkende Kaarsenceremonie. Met als doel veel geld voor de KWF voor onderzoek. Tijdens de kerstmarkt kan men zich aanmelden als team, survivor, artiest en/of vrijwilliger. Ook kunnen er polsbandjes gekocht worden en kaarsenzakken met kaars voor de kaarsenceremonie.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.