Home / archiefcentraal / nieuwsgierig naar catacomben grolsch veste

nieuwsgierig naar catacomben grolsch veste

Supportersvereniging Den Ham FC Twente Madness organiseert in de kerstvakantie een stadion tour door de Grolsch Veste. De stadion tour wordt gehouden op woensdag 28 december om 14.00 tot 16.00 uur. Vertrek naar de Grolsch Veste is bij café-restaurant De Beuk om 13.00 uur. De kosten van de stadion tour en het busvervoer bedragen 20,00 euro per persoon.

Wil jij je opgeven voor deze stadion tour, dan kun jij je opgeven tot 20 december via email-adres beest@denhamfctwentemadness.nl . Wees snel, want het aantal personen voor de rondleiding is beperkt. Vlak voor vertrek naar de Grolsch Veste dien je de stadion tour + vervoer te betalen. Het bestuur van Den Ham FC Twente Madness hoopt op een grote opkomst voor deze stadion tour door de Grolsch Veste.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.