Home / archiefcentraal / nieuwjaarsconcert door strijktrio avivo

nieuwjaarsconcert door strijktrio avivo

Zij zullen een zeer afwisselend programma brengen van zowel oude als meer moderne werken van componisten als Bach, Corelli en Dvorak. Natuurlijk zullen de traditionele Weense walsen van Johann Strauss niet ontbreken.

Het concert in de Gashouder is op 8 januari en begint om 15:00 uur, de zaal is open vanaf 14:00 uur. Kaarten kosten 15 euro. Een kopje koffie/thee in de pauze is bij de prijs inbegrepen. Wie verzekerd wil zijn van een toegangskaart, kan het beste reserveren via: reservering@gashouderdedemsvaart.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.