Home / archiefcentraal / nieuwe opzet sportverkiezing van het jaar

nieuwe opzet sportverkiezing van het jaar

Voor deze verkiezing wordt door een jury en het publiek de sportman, sportvrouw, sportploeg en talent van het jaar 2011 gekozen. Ook kan een sportpluim worden gewonnen. De laatste is bedoeld voor sporters die door hun doorzettingsvermogen (fysiek of verstandelijk) een pluim verdienen.

In het verleden werden alleen kampioenen gehuldigd. Door de sportverkiezing van het jaar kunnen dus ook niet-kampioenen een prijs winnen. Wellicht spreekt de verkiezing meer aan bij het publiek, omdat nu de beste sporter wordt gekozen. Door deze nieuwe opzet wordt het publiek bij de verkiezing betrokken. Het aandragen van kandidaten kan tot uiterlijk 20 december 2011. De enige voorwaarde is dat de sporter(s) woonachtig zijn in de gemeente Ommen.

Voor het aandragen van de kandidaten wordt wel gevraagd waarom die kandidaat volgens jou de prijs verdient. Begin januari 2012 worden er uiteindelijk 3 kandidaten per item (man, vrouw, ploeg, talent en pluim van het jaar) bepaald worden door de jury. Deze worden dan aan het publiek voorgelegd. Aandragen van kandidaten, e-mail bartnijstad@hetnet.nl

door Bart Nijstad

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.