Home / archiefcentraal / museum zoekt materiaal bijenhouders

museum zoekt materiaal bijenhouders

Een van de activiteiten is een tentoonstelling die in het seizoen 2012 in museum Palthehof wordt gehouden. Voor deze tentoonstelling is men op zoek naar allerlei materiaal dat met bijen en bijenhouders te maken heeft. Daarbij moet niet alleen aan bijenkorven worden gedacht, ook andere zaken die met bijen en honing te maken hebben zijn van harte welkom.

Tevens worden papieren, foto’s enzovoorts gezocht. Al dat materiaal kan op zaterdag 31 december tussen 10 uur en 12 uur worden gebracht bij het museum aan het Westeinde in Nieuwleusen, waar het vanaf april door het publiek kan worden bezichtigd.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.