museum zoekt materiaal bijenhouders

Een van de activiteiten is een tentoonstelling die in het seizoen 2012 in museum Palthehof wordt gehouden. Voor deze tentoonstelling is men op zoek naar allerlei materiaal dat met bijen en bijenhouders te maken heeft. Daarbij moet niet alleen aan bijenkorven worden gedacht, ook andere zaken die met bijen en honing te maken hebben zijn van harte welkom.

Tevens worden papieren, foto’s enzovoorts gezocht. Al dat materiaal kan op zaterdag 31 december tussen 10 uur en 12 uur worden gebracht bij het museum aan het Westeinde in Nieuwleusen, waar het vanaf april door het publiek kan worden bezichtigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.