Home / archiefcentraal / mooie prestaties dames stokvisdennen

mooie prestaties dames stokvisdennen

Junior en eerstejaars nationaal marathonrijdster Sharon Hendriks uit Lemele eindigde bij de achtste wedstrijd voor de KPN maratoncup op een prima 20-ste plaats, nog maar twee plaatsen verwijderd van de eerste punten voor deze cup.

Bij het gewestelijk kampioenschap voor de pupillen meisjes in Deventer eindigden vier van de zes Stokvisdennenschaatsters fraai bij de eerste acht. E-pupil Pleun van Vilsteren zette misschien wel de mooiste prestatie neer met een 3de plaats op de 100 meter. Totaal (100 + 300) werd ze 6de. C-pupil Michelle de Weerd liet zien dat ze altijd hard schaatst, met een prima 5de plaats op de combinatie 300 en 500 meter. Eva Eghuizen werd hier 8ste. De oudste pupillen schaatsten een 500 en een 700 meter. Anke Breunis werd hier 7de, Anouk Alberts 13de en Laura Aalbers 16de. In Haarlem mocht Paulien Westerhof dit weekend voor de regio Noord-Oost deelnemen aan de Kraantje Lek wedstrijd in Haarlem. Zij werd daar 17de op de 500 meter en 28ste op de 1500 meter.

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.