midwinterloop den ham en ren je rotjes run

Hiervoor is de ‘Ren-je-Rotjes-Run’ in het leven geroepen. Met speciaal op de jeugd gerichte afstanden van 500 meter, tot en met 6 jaar, 1000 meter tot en met 9 jaar en 1500 meter tot en met 10 jaar. Daarnaast is er een afstand van 5 km en 10 km uitgezet door de mooie omgeving van Den Ham. De starttijden vanaf Sportpark ‘De Rohorst’ zijn als volgt: 13:00 uur de 500 meter, om 13:15 uur de 1000 meter, om 13:30 uur de 1500 meter en om 14:00 uur de 5 km en 10 km.

Bij de jeugd zijn vuurwerkpakketten te winnen, beschikbaar gesteld door Bosma Vuurwerk. Deze pakketten kunnen na afloop van de wedstrijd – onder begeleiding van een ouder – worden opgehaald bij Bosma Vuurwerk. Bij de 5 km en 10 km zijn geldprijzen te winnen. Verder is er voor alle jeugdlopers een leuke attentie en iets lekkers. Start en finish locatie blijft net zoals de voorgaande jaren het Sportpark de Rohorst. In de kleedkamers van de voetbalvereniging kan er omgekleed en gedouchte worden. Inschrijven is mogelijk vanaf 12:00 uur in de kantine van VV Den Ham op het sportpark ‘De Rohorst’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.