meerdere activiteiten moonlightshoppen

Tijdens het Moonlightshoppen op 9e december aanstaande, zal er naar het zich laat aanzien er geen sneeuw liggen. Maar, verborgen onder de lange latten, zitten een aantal bedrijfszekere wielen, die ervoor zorgen dat jong en oud kan genieten van een ritje met de ouderwetse maar nog steeds spectaculaire arrenslee.

Het paard draaft door de straat, beginnende bij restaurant de 7 Deugden en dan via Kerkplein , Wilhelminastraat naar Onder Ons en dan weer terug. Wanneer je geniet van de rit, zul je de midwinterhoornblazers van Dalfsen kunnen zien en horen. Hun tonen dienden van oudsher om de donkerte te verjagen en het komende licht te verwelkomen. En past dat niet voortreffelijk in deze tijd van de verwachting van het Christuskind?

Wanneer je de RK parochiekerk achter je hebt gelaten, dan lijkt het alsof het Kerstgebeuren in Dalfsen aan het einde is. Niets is minder waar, loop de straat uit en voorbij de kaasfabriek vind je aan de rechterhand, tegenover de RK begraafplaats – Onder Ons – die ook op de 9e haar medewerking geeft aan het Moonlightshoppen. Debbie en Jan Kisjes, hebben de voormalige eierenopslag van de firma Mol, weten om te bouwen tot iets bijzonders. Zodra je de poort doorbent, waan je je in een andere wereld. Juist op deze avond zal dit gevoel nog sterkte zijn, immers, de feeërieke verlichting, de diverse kraampjes, de live muziek, geven deze avond iets extra’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.