matangi kwartet en jonas skielboe

Het gelijknamige Kwintet nummer 4 voor gitaar en strijkers van Luigi Boccherini is de spil van het concertprogramma. Verder bestaat het programma uit werk van Joaquin Turina, en Mario Castelnuovo-Tedesco. Van Turina worden diens Sonata opus 61 voor gitaar en de Serenata voor strijkkwartet opus 87 gespeeld en van Castelnuovo staat het Kwintet voor gitaar en strijkkwartet opus 143 op het programma.

De concerten op Het Laer zijn mede mogelijk gemaakt door onder meer het Fonds voor de Podium Kunsten en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het concert vindt plaats op Landgoed Het Laer, Het Laer 2, Ommen op dinsdag 13 december 2011. Aanvangstijd 20:00 uur. Losse kaarten kosten 20 euro (jeugdkaarten 5 euro).

Info en reservering (uitdrukkelijk aanbevolen): Hotel De Zon, tellefoon 0529-455550. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van het concert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.