Home / archiefcentraal / mark wagt nieuwe trainer vv marienberg

mark wagt nieuwe trainer vv marienberg

Door Alfred Dorgelo – ooide een slepende blessure roet in het eten en moest Wagt helaas noodgedwongen stoppen en hing hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen.

Zijn sportieve ambities werden op de juiste waarde geschat bij de geelzwarten en Wagt kreeg als hoofdtrainer de A1-junioren onder zijn hoede. Laurens Knippenborg haalde Wagt hierna bij het eerste elftal als assistent-trainer. Halverwege het seizoen 2009 zat Wagt samen met Cees Smid als hoofd-verantwoordelijke op de bank toen Knippenborg na een verschil van inzicht met het DOS’37-bestuur nog voor de winterstop in dat seizoen opstapte bij de huidige eerste-klasser.

Mark Wagt, in het bezit van TC 2, ging vervolgens bij de A1-junioren van PH Almelo aan de slag, waar hij op dit moment als oefenmeester werkzaam is. De Technische Commissie en het bestuur van Mariënberg is zeer content met haar nieuwe en enthousiaste trainer die vanaf 1 juli 2012 de hoofdmacht van de Westerparkbewoners van zijn oefenstof gaat voorzien. Momenteel bivakkeert Mariënberg op de vijfde plaats in de derde klasse C en maakt men zich voorzichtig op voor het prestigieuze Protos Weering Toernooi, de voorronde spelen de roodzwarten vrijdag 23 december in Sporthal de Meet in Hardenberg tegen onder andere de oude ploeg van Wagt, namelijk Dos’37.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

Veel te grote nederlaag voor ASC’62 ASC’62 speelde uit tegen Be Quick’28 in Zwolle en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.