Home / archiefcentraal / marienberg c1 glansrijk kampioen

marienberg c1 glansrijk kampioen

Vorige week werd Mariënberg en Beerzerveld ’s morgens al opgeschrikt door feestvierende D1-pupillen.

Wederom luid toeterend werden gisteren met een indrukwekkende platte wagen de C1-junioren als echte kampioenen rondgereden door de straten van beide kanaaldorpen. Want de D1 gaf het goede voorbeeld en daar wilden de mannen van trainer Luuk Hofsink niet voor onder doen. Het beslissende duel vond plaats op sportpark ‘de Kei’, de thuishaven van JCLE (de jeugdtak van EMMS en SC Lutten).

Tuurlijk was er vertrouwen in een goede afloop, al moet worden gezegd dat de gezichten nu iets strakker stonden als normaal gesproken. De beide leiders, Gezinus Hofsink en Gert van der Veen, wisten wel raad met deze situatie en konden putten uit jarenlange ervaring. Gaandeweg het duel tegen de C2 van JCLE werd duidelijk dat de titel binnen handbereik was. Met een goede en degelijk overwinning werd in het verre Lutten de zege en het kampioenschap binnengesleept.

Met veel tam-tam en bombarie arriveerden de kampioenen op het vertrouwde Westerpark waar de feeststemming nog ff dunnetjes werd overgedaan. “Jongens, nogmaals van harte gefeliciteerd en veel succes in de voorjaarscompetitie. Wij gaan er van uit dat jullie eind april/begin mei weer een rondje kunnen maken op de platte wagen. Veule Wille!”

Alfred Dorgelo

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.