Home / archiefcentraal / loodzware cross voor ag85

loodzware cross voor ag85

Bij de maandelijkse baanwedstrijden in Zwolle waren twee lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 aanwezig. Albert de Boer liep bij de Coopertest op donderdag 8 december in twaalf minuten een afstand van 2560 meter. Frederiek de Boer kwam tot een afstand van 2083 meter.

In Diever werd de Boscrossmarathon op zaterdag 10 december gehouden. Hierbij debuteerden twee AG-ers op de hele marathon. Door de regen die in de dagen ervoor was gevallen was het parcours over bospaden loodzwaar. Michiel Huzen en Bert de Boer liepen de 42,2 kilometer allebei in een tijd van 3.34.49. Albert de Boer nam deel aan de wedstrijd over 10,5 kilometer. Hij liep een tijd van 53.05 minuten. Bij de Crosslopen in het Ommerse Arriën liep Jan Beldman de 5 kilometer in 21.43 minuten.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

Veel te grote nederlaag voor ASC’62 ASC’62 speelde uit tegen Be Quick’28 in Zwolle en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.