Home / archiefcentraal / lake side met kraam op kerstmarkt

lake side met kraam op kerstmarkt

-max prices’.

Volgens eigenares Simone Gerrits is Lake Side een ijzersterke formule die duidelijk en onderscheidend is en daarom succesvol. “Lake Side is ‘denim & fashion’ en dat merk je aan alle onderdelen van het merk. De collectie is vernieuwend, wisselend en onderscheidend”, vertelt ze. “Lake Side verkoopt de eigen merken Refill & Construction voor heren, en Sensation & Winck voor dames. Maar ook merken als Twinlife, Il Dolce en LTB zijn bij ons te vinden. Lake Side wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.