Home / archiefcentraal / kookworkshop feestelijke gerechten

kookworkshop feestelijke gerechten

Koken is hot. Dat zie je in diverse tv-programma’s. Ook in Lemelerveld bestaat er altijd voor de kookworkshops veel belangstelling. Op woensdag 7 december houdt Landstede Welzijn Lemelerveld een workshop feestelijke gerechten maken voor de Kerstdagen en Oud en Nieuw.

Edith Westendorp heeft ook nu weer heerlijke en nieuwe recepten bedacht voor een geslaagd etentje of buffet waar je van zult smullen. De maand december staat voor velen bekend als de feestmaand met allerlei gezellige dagen en avonden. Je mag die avond zelf aan de slag om alvast die heerlijke gerechten en hapjes klaar te makenen te proeven. Mannen zijn op deze kookworkshops ook van harte welkom. Er zijn nu al voldoende aanmeldingen binnen maar er kunnen nog wel deelnemers bij. De workshop begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.