Home / archiefcentraal / klimmen en klauteren voor leerlingen groep 8

klimmen en klauteren voor leerlingen groep 8

iding van docenten en studenten van het Vechtdal College, een uur lang klimmen in een officiële klimmuur. Hierbij kregen ze ook voorlichting over het klimmen, maar het voornaamste voor de leerlingen was uiteraard het klimmen zelf.

De reacties waren uitsluitend positief. Zowel de leerlingen, als de meegekomen leerkrachten waren enthousiast over het initiatief. Het is dan ook een keer geheel wat anders dan de normale gymlessen. Ook het Vechtdal College Ommen vond het een groot succes.

Lees ook

Hervatting voetbalcompetities

DALFSEN/OMMEN – Als het aan de KNVB ligt worden de amateurvoetbalcompetities – in het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.