kirstin rozema centraal bij literaire gezinsdag

De Almelose schrijfster Kirstin Rozema staat op zondag 29 januari centraal tijdens de literaire gezinsdag die dan plaatsvindt in het Nationaal Tinnen Figuren Museum in Ommen. Zij vervangt Tanneke Wigersma, die helaas heeft moeten afzeggen.

Festivalbureau Overijssel houdt deze herfstige winter drie literaire zondagen, waarvan de eerste – met thrillerauteur Claus Brockhaus – al heeft plaatsgevonden. Op 29 januari zijn gezinnen met kinderen van negen jaar en ouder van harte welkom. Na een avontuurlijke literaire wandeling door Ommen -ontwikkelt door Gees Bartels- kunnen ze luisteren naar en vragen stellen aan schrijfster Kirstin Rozema. Aansluitend krijgen de aanwezigen een rondleiding door het Nationaal Tinnen Figuren Museum.

Tip van de sluier

Kirstin Rozema (1967) schreef na een thriller diverse kinderboeken, zoals ‘Knopen in je touw’, ‘Tess en het geheim van het oude boek’ en recent ‘Agent 0-0’, dat geïllustreerd werd door het 11-jarige tekentalent Ulas Kaya. Vlak voor de literaire gezinsdag verschijnt haar nieuwste boek ‘Floorpower’. Daarnaast zal Kirstin een tipje van de sluier oplichten rondom het boek ‘Heldenbende’, dat ze nu aan het schrijven is.

Agenda-informatie

Literaire gezinsdag is van 12.30 uur tot 15.00 uur in het Nationaal Tinnen Figuren Museum in Ommen. Entree (incl. toegang museum, drankjes & hapjes) is 12,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.beeldvanoverijssel.nl/literairezondagen

Over Festivalbureau Overijssel

Het literaire programma maakt deel uit van kunst- en cultuurcampagne Beeld van Overijssel van de provincie Overijssel, uitgevoerd door Festivalbureau Overijssel. De laatste literaire zondag die op het programma staat, is op zondag 25 maart. Schrijver Marcel Möring is dan te gast bij Natuurdiorama Holterberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.