Home / archiefcentraal / kerstworkshops tijdens ommerse kerstmarkt

kerstworkshops tijdens ommerse kerstmarkt

De workshops voor het maken van de kerstlabels behandelt verschillende labels zoals Tim Holtz die gemaakt heeft tijdens de ’12 tags of Christmas’ dit jaar. Tim Holtz staat bekend om zijn bijzondere technieken met stempels en inkt, en het maken van vintage, verweerde labels en kaarten in zijn eigen stijl. De labels hebben allemaal hun eigen bijzondere technieken, waardoor ze geschikt zijn voor elk niveau.

Tijdens de workshops voor de kerstkaarten worden er stempel- of scrapkaarten gemaakt. De stempelkaarten worden gemaakt met stempels van Hero Arts, één van de beste stempelmerken van dit moment, of Studio G stempels, die leuke, betaalbare stempels bieden en net twee speciale kerstlijnen hebben uitgebracht.

De workshops stempelkaarten bieden verschillende technieken, en zijn geschikt voor beginnende stempelaars, maar ook voor mensen die al even bezig zijn met stempelen. De workshop scrapkaarten is een workshop waarin er twee scrapkaarten gemaakt worden met het leuke kerstpapier van cArt-us. De workshop is zeer geschikt voor beginners.Elke workshop duurt een uur.

Inschrijven voor de workshops kan via www.creabest.nl of in de winkel aan de Kerkstraat 8 in Ommen. Bij ruimte kan ook aangeschoven worden op zaterdag 17 december.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.