kerstwandeling palthehof

Voor het achtste jaar op rij zal er op tweede kerstdag, maandag 26 december 2011, vanuit museum Palthehof een kerstwandeling worden gehouden. Elk jaar is er een nieuwe route, zo ook dit jaar. De route gaat in noordelijke richting. Onderweg is er een rustpunt waar de deelnemers een consumptie kunnen nuttigen. Er is een route uitgezet van ongeveer 8 en een halve kilometer.

De prijs voor deelname aan de wandeltocht is 2 euro 50 per persoon. Daarvoor ontvangt men een routebeschrijving die ook toegangsbewijs is voor de kerstexpositie van huwelijksgeschenken in museum Palthehof, die bij terugkeer van de wandeling kan worden bekeken. Deelnemers aan de wandeling op 26 december 2011 kunnen tussen 11:00 uur en 14:00 uur starten bij museum Palthehof aan het Westeinde 3 in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.