Home / archiefcentraal / kerstwandeling op landgoed beerze

kerstwandeling op landgoed beerze

De kerstwandeling op het landgoed Beerze wordt door muziekvereniging de Broederband uit Beerzerveld dit jaar voor de 6e keer georganiseerd. De kerstwandeling vindt plaats op zaterdag 17 december op het landgoed Beerze aan de Beerzerpoort. Bezoekers kunnen van 16:00 tot 20:00 uur starten. Tijdens de wandeling is er voldoende gelegenheid om een rustig plaatsje te zoeken waar genoten kan worden van de gezellige kerstklanken.

Op het middenterrein is gelegenheid tot het nuttigen van een winterse maaltijd of drank. Om de onkosten te dekken is er een entree van 2 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. De kerstwandeling wordt uitgevoerd met medewerking van de Midwinterhoornblazers uit Twenterand, kinderkoor De Stralende Sterren uit Vroomshoop en het koor 2-Gather uit Lutten. Ook muziekverenigingen De Eendracht uit Hardenberg en Ons Genoegen uit Heino zullen hun muzikale kerstliederen laten horen. Toneelvereniging Vorie-Vana staat garant voor de verschillende kersttaferelen op en langs de route.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.