Home / archiefcentraal / kerstwandeling nieuwleusen

kerstwandeling nieuwleusen

In Nieuwleusen wordt een kerstwandeling gehouden op tweede kerstdag, waarbij er wordt gestart vanuit het museum Palthehof. De ongeveer 8,5 km lange route gaat in noordelijke richting. Onderweg zal er een rustpunt zijn waar de deelnemers kunnen genieten van warme chocolademelk.

Starten kan tussen 11.00 uur en 14.00 uur bij het museum aan het Westeinde. Vanaf 13.00 uur zullen midwinterhoornblazers langs de route en bij het museum het sonore geluid van de midwinterhoorn ten gehore brengen. In het museum is bovendien de kersttentoonstelling ‘Huwelijksgeschenken’ te zien.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.