Home / archiefcentraal / kerstwandeling kompas door ruitenveen

kerstwandeling kompas door ruitenveen

Voor het eerst vierden kinderen, ouders en team van Het Kompas het kerstfeest door een kerstwandeling te maken langs verschillende boerderijen in het Ruitenveen. Afgelopen woensdag hadden het team en enkele ouders van Het Kompas een route van bijna twee kilometer uitgezet. Ouders en kinderen gingen in groepen op weg naar de boerderijen waar telkens een verschillende scène uit het kerstverhaal werd gespeeld door de leerlingen van de groepen zeven en acht.

Onderweg kwamen ze bij keizer Augustus, de wijzen, de herders en bijna aan het einde van de wandeling bij Jozef en Maria. Ook was er een rustpunt om wat te drinken en een kijkje te nemen bij de schapen en de ezels. Met de muzikale begeleiding op de trompet sloten kinderen, ouders en het team het feest af met samenzang.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.