kerstwandeling kompas door ruitenveen

Voor het eerst vierden kinderen, ouders en team van Het Kompas het kerstfeest door een kerstwandeling te maken langs verschillende boerderijen in het Ruitenveen. Afgelopen woensdag hadden het team en enkele ouders van Het Kompas een route van bijna twee kilometer uitgezet. Ouders en kinderen gingen in groepen op weg naar de boerderijen waar telkens een verschillende scène uit het kerstverhaal werd gespeeld door de leerlingen van de groepen zeven en acht.

Onderweg kwamen ze bij keizer Augustus, de wijzen, de herders en bijna aan het einde van de wandeling bij Jozef en Maria. Ook was er een rustpunt om wat te drinken en een kijkje te nemen bij de schapen en de ezels. Met de muzikale begeleiding op de trompet sloten kinderen, ouders en het team het feest af met samenzang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.