kerstmarkt pcb de triangel

Op woensdag 21 december wordt er op PCB De Triangel een kerstmarkt gehouden voor het goede doel: de Cliniclowns. De school wil de clowns graag een donatie doen voor al het goede werk dat ze verrichten. Er zijn verschillende activiteiten. Er worden werkjes van de leerlingen verkocht, er is eten en drinken voor elk wat wils en spelletjes zoals het Rad van Avontuur. Hiermee zijn leuke prijzen te verdienen.

Voor muziek wordt gezorgd door Soli, De Bruggenbloazers en een samengesteld kinderkoor met kinderen van de school zelf en er is een levende kerststal. Iedereen is van harte welkom. De kerstmarkt begint om 17:30 tot 20:00. De school hoopt op een grote opkomst zodat de CliniClowns blij gemaakt worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.