Home / archiefcentraal / kerstmarkt bij molen fakkert

kerstmarkt bij molen fakkert

De molen zal niet alleen het middelpunt, maar ook het hoogtepunt worden van de kerstmarkt. Op de stelling zal het geluid van de Midwinterhoornblazers te horen zijn. De melancholieke roep van de Midwinterhoorns wordt vanaf de eerste adventsdag gehoord op de Sallandse en Twentse heuvelrug. Tijdens het blazen zal een ster worden ontstoken aan het hoogste punt van de molen.

De kerstmarkt van Hoonhorst is ook dit jaar gevarieerd van opzet. Onder het genot van koffie en thee, knieperties, glühwein, soep en andere versnaperingen kun je genieten van verschillende optredens en rondlopen langs de kramen. Er zijn veel leuke activiteiten voor kinderen en volwassen. Zo kan er een ponyritje gemaakt worden of een rit op een elektrische step worden gemaakt, aangeboden door Hiawatha Actief. Jongerenkoor Enjoy en het Popkoor 4Ever Young brengen tijdens de kerstmarkt een medley van kerstliedjes ten gehore.

Je bent tot ongeveer 17.00 uur van harte welkom rondom de molen waar je kunt rondslenteren en de nodige inkopen voor een lekker en geslaagd kerstfeest kunt doen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.