Home / archiefcentraal / kerstdiner voor senioren bij zaal kappers

kerstdiner voor senioren bij zaal kappers

Dit jaar biedt zaal Kappers een kerstdiner aan. Dit diner wordt gehouden op dinsdag 20 december 2011 om 12.00 uur. Het kerstdiner bestaat uit een 3 gangen menu voor de prijs van 20 euro, exclusief de drankjes. De maaltijd is bestemd voor zowel echtparen als alleenstaanden.

Je kunt je aanmelden vóór vrijdag 16 december bij M. Melenhorst, via 0529-401793. Ook het vervoersproblemen kan bij haar worden aangegeven en wordt bij de bereiding van de maaltijd rekening gehouden met diëten. Geef dit wel even tijdig door.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.