Home / archiefcentraal / kerstdiner reload wederom groot succes

kerstdiner reload wederom groot succes

Het kerstdiner van het jongerencentrum Reload in Ommen was weer een groot succes afgelopen kerstavond. Met maar liefst dertig mensen en twaalf jongeren die meehielpen was het een gezellig samenzijn. Er werd gegeten en gezongen en ook werd er een kerstverhaal voorgelezen door één van de jongeren.

Het kerstdiner werd mede mogelijk gemaakt door Jim’s Show Cooking van Jim Buiter. Samen met Patrick Stoker, Leandro Bakker en Sergio de Jonge heeft Jim uitgebreid voor de groep gekookt. Reload kreeg na afloop veel ontroerende reacties van de deelnemers: “Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar dit overtreft alles” en: “Ik ga nu heel anders de kerstdagen in!” Na afloop kregen de gasten een cd van Kees Kraayenoord met kerstmuziek en een boekje van leven.nu over kerst mee naar huis.

Reload bedankt alle sponsoren, bedrijven en particulieren die een gift hebben gedaan. Ze bedanken bovenal God, dat Hij de mogelijkheden en de middelen heeft gegeven om dit voor de medemens te kunnen doen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.