kerstconcert ommermannenkoor

Het concert wordt ondersteunt met medewerking van de trompettisten Arjan en Edith Post, bekend van radio en tv, en Ommernaar Jorrick Kleinjan op de drums. En naast het dirigeren gaat Gezinus op piano solo optreden en gezamenlijk met de trompettisten en drummer. Onderleiding van Gezinus heeft het Ommermannenkoor een prachtige koorklank gekregen en is dan ook een genot om naar te luisteren. Vele bekende kerstliederen zoals Happy Christmas van John Lennon, Calypso Carol van Michel Perry, Let there be peace on earth van Miller/Jackson, Jingle Bells, maar ook Stille Nacht en veel meer nummers al of niet arrangementen van Gezinus Veldman zullen ten gehore worden gebracht.

Toegang 10,00 euro voor volwassen en kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Voorverkoop bij leden van het koor, via de website en Boekhandel Bruma. Kijk op www.ommermannenkoor.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.