Home / archiefcentraal / kerstconcert in de reestkerk

kerstconcert in de reestkerk

De vocalisten van het bekende Huygens Consort verzorgen een programma met een diversiteit aan kerstliederen: christmas carols, liederen van Bach, Praetorius, Kodaly en Röntgen tot aan toppers uit het American Songbook.

Je kunt dit beleven om 15.00 uur in de sfeervolle Reestkerk in Oud Avereest. Bezoekers aan het concert kunnen ook deelnemen aan een nostalgische winterwandeling door het Reestdal onder leiding van een natuurgids. Deze begint om 13.30 uur in bezoekerscentrum De Wheem tegenover de kerk. Concertgangers volgen een verkorte wandelroute zodat zij op tijd bij het concert aanwezig kunnen zijn.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.