kados zijn vergeven de deuren gaan dicht

Door de Verslagpiet

Natuurlijk werd er ook weer een spel gespeeld in het centrum van Ommen, dit keer hadden de pieten gekozen voor het staffentelspel. In een aantal winkels hingen posters met de staf van Sinterklaas erop, het was aan de kinderen om het aantal staffen te tellen.

Het goede antwoord was zeven, ruim 40 goede inzendingen kwamen binnen, hieruit werden wederom door Sinterklaas 3 winnaars getrokken. Na het uitzoeken van een passend cadeau in het magazijn ging de Sint met de pieten op pad om deze te bezorgen bij de gelukkige winnaars. Als eerste werd Femke Poelarends bezocht, zij was bij haar nichtje op bezoek die haar verjaardag vierde. Sinterklaas kwam met zn pieten dan ook in een volle kamer.

Femke werd verrast met een huisje van Pet Shop. Nadat de pieten de pepernoten in één en de andere hoek hadden gegooid ging de reis verder naar Muriël van Marle. De verrassing was in huize van Marle ook weer groot toen de Sint met zijn grote gevolg binnen kwam stormen. Nadat de gemoederen weer wat waren bedaard kwam ook voor Muriël het cadeau tevoorschijn, ook hier was een huisje van Pet Shop door de Sint gekozen.

Als laatste winnaar van 2011 ging de reis naar de wijk alteveer waar Stef woont. O o o wat een blijdschap toen bekend werd dat Stef had gewonnen, nog groter de blijdschap toen het papier van het cadeau was getrokken. Een heuse Cars2 racebaan kwam tevoorschijn. Sinterklaas is hierna vlug weer op pad gegaan om voor vele grote en kleine kinderen de cadeau’s voor pakjesavond rond te brengen. Volgend jaar komt de Sint weer naar Ommen, en zal er weer een slaapkamer worden gezocht in het centrum van Ommen. Klik hier voor de foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.