Home / archiefcentraal / jongeren hey you naar leiden

jongeren hey you naar leiden

De gemeente Dalfsen heeft gehoor gegeven aan de oproep van de jongeren van Jongerencentrum Hey You. Zij zochten een sponsor voor de reis naar Leiden om een cheque te overhandigen voor Serious Request, de actie van 3FM.

Het college van Dalfsen regelt de busreis naar Leiden en wethouder Maurits von Martels vergezelt de jongeren. Het is de bedoeling dat de jongeren 20 december tussen 13:00 uur en 14:00 uur de cheque aanbieden. De jongeren zamelden op vrijdag 16 en zaterdag 17 december geld in voor Serious Request.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.