jaarprijzen voor pupil atleten aco van elderen

De beste atleten van de pupillen van ACO Van Elderen zijn tijdens de laatste training van het jaar in het zonnetje gezet. Zij mochten de jaarprijzen in ontvangst nemen, waarvoor er werd gekeken naar de prestaties van de atleten van afgelopen seizoen. Ook is trainingsbereidheid, ambitie en het verenigingsgevoel belangrijk voor de toekenning van de jaarprijzen.

In de jongste categorie, de C-pupillen, kreeg Ruben Hoekman de jaarprijs. Hij scoorde vier keer een persoonlijk record. Bij de B-pupillen was Eline Dankelman uitverkorene: zij presteerde het om tien keer een podiumplaats te bemachtigen bij de wegwedstrijden.

Floortje Corbeth en Ingmar Bouwman zijn de prijswinnaars van de A-categorie. Floortje haalde tien keer een persoonlijk record en scoorde zes keer een podiumplaats tijdens haar wedstrijden. Ingmar Bouwman mocht een verdiende wisselbeker in ontvangst nemen, vanwege zijn hoge ambities, goede motivatie en sterke trainings- en prestatiedrang. Hij scoorde maar liefst dertien keer een persoonlijk record, behaalde twaalf keer de eerste plek op de weg, tien keer de tweede en zes keer de derde plek. Bij de baanwedstrijden pakte hij drie keer goud, vier keer zilver en één keer brons.

De aanmoedigingsprijs kwam op naam van Suzan Ruitenberg te staan, vanwege haar hoge inzet. Zij verbeterde negen keer haar persoonlijk record en pakte vijf keer een podiumplaats bij haar wedstrijden op de weg en op de baan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.