inschrijving nl doet verlengd

tgegroeid tot een landelijk fenomeen. Vorig jaar waren 250.000 Nederlanders actief, een recordaantal, en het Oranje Fonds verwacht dat NL DOET in 2012 wederom groeit, zowel in het aantal mensen dat in actie komt als in het aantal locaties waar dat gebeurt.

Grijp je kans met NL DOET 2012!

Ook voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente Ommen is dit weer een mooie kans om, gesteund door een landelijke campagne, een aantal nuttige en leuke klussen aan te melden om zo nieuwe vrijwilligers een kijkje in de keuken te gunnen en enthousiast te maken voor hun activiteiten. Dus moet jouw speeltuin opgeknapt worden of het dorpshuis geschilderd, wil je ouderen of gehandicapten een dagje uit aanbieden, heb je ideeën voor een gezellige high tea en een zangmiddag of wil je het buitenterrein eens lekker aanpakken en zomerklaar maken, meld dan je klus aan via www.nldoet.nl. Maak een leuke omschrijving en laat iedereen weten dat er bij uw organisatie werk aan de winkel is op 16 en 17 maart 2012.

Financiële Bijdrage

Als je je klus tijdig aanmeldt kun je een financiële bijdrage van maximaal 500 euro ontvangen van het Oranje Fonds. Let op: de aanvraag van de klus moet voldoen aan een aantal voorwaarden en het aanvraagformulier voor deze bijdrage moet vóór 31 januari 2012 – dit was eerst 11 januari – binnen zijn. Kijk op www.nldoet.nl. Het Oranje Fonds heeft hiervoor 1,5 miljoen euro beschikbaar, maar op=op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.